top of page
  • Obrázek autoraSerena Vševědová

KTV SPUSTILA NOVÝ INFORMAČNÍ WEB V ČELE SE SERENOU!

Aktualizováno: 20. 1. 2021

Ahoj, jsem Serena Vševědová, to nejlepší, co tě mohlo potkat. Provedu tě Centrem tělesné výchovy. Jistě si říkáš, co tu dělám? No... odpověď je jednoduchá. Snažím se všem, co mají zájem o sport, tělocvik, gymnastiku a veškerou pohybovou aktivitu, a chtějí se jí věnovat do budoucna, ukázat, že KTV na prestižní univerzitě v ČR, na Západočeské Univerzitě, je pro ně ta nejlepší volba.


Povím ti, že já sama studuji na této katedře. Jsem taková "věčná studentka", však víš... 😉. Každopádně je to super. Každý rok mám kolem sebe spousty a spousty nových studentů. Prožíváme spolu nevídané kousky, zvlášť u nás na katedře. Divil by ses, jaká díla z nás lezou. A co víc, v Plzni máme všechno tak nějak pohromadě, a to platí nejen pro jednotlivé budovy univerzity, ale také pro místa, kde můžeš navazovat nové kontakty a probudit v sobě svojí múzu, pro vysokoškolské kluby.


Jedna věc je zábava, druhá studium. Nezapomeň, že se chceš vzdělávat😉! Ale neboj, u nás na katedře ti každý rád poradí a pomůže. A neměj strach, zkouškové není zas tak hrozné, jak se může zdát. Společně to zvládneme!






bottom of page